mandag den 31. januar 2005

Endnu en gang blev skadestuen undgået!

Har haft en rigtig lang dag i dag, og er først kommet hjem her lidt over 22. Er superglad for at jeg kom helskindet hjem, for jeg kunne meget nemt have ligget på skadestuen nu!

 Jeg må åbenbart have en 6. sans (=trafiksans?) , eftersom jeg bare havde så meget på fornemmelsen, at den bil, der kom kørende ad en sidevej i den lille landsby, jeg var på vej igennem ad "hovedgaden", ikke ville overholde sin ubetingede vigepligt!!

 Jeg ved ikke, hvad sådan en bilist tænker på - nå, nej han/hun tænker formodentlig slet ikke - men når man kører frem mod "hovedgaden" og man ovenikøbet har en hæk på venstre side, der dækker ens udsyn totalt - så lister man altså frem mod krydset - det kunne jo tænkes, der kom nogen fra venstre - man fortsætter i hvert fald ikke med uformindsket fart!

 Hvis ikke jeg havde bemærket bilens lygteskær på vejen i tilpas god tid - og derfor var begyndt at bremse ned - så var jeg kørt frontalt ind i førersiden af bilen.

Nu kunne jeg "nøjes" med at bremse rimelig hårdt op og dreje kontra, højre om bilens bagende..........og derefter trykke hornet i bund!

 Håber dælme vedkommende blev så tilpas forskrækket, at han/hun en anden gang overholder sin vigepligt - også selvom det er "ude på landet og der sikkert ikke kommer nogen"....

 Mand, hvor jeg dog bare er træt af tumpede bilister!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar