lørdag den 29. januar 2005

Ryd op i dit liv, siger de

Det er nu ikke derfor jeg rydder op på mine bogreoler i denne weekend, det er mest for at få bøgerne til at stå i en vis orden (!) - men en af bagtankerne var faktisk også at få sorteret grundigt i bogbestanden, så bogreolerne ville se mere "luftige" ud.

Det er nu ikke fordi jeg får smidt særlig mange bøger ud (=puttet i en kasse til loppemarked) - jeg hæger nemlig om mine bøger og kan ikke nænne at smide dem ud.

Når man ser på de emner mine bøger dækker, er det ret tydeligt hvor mine interesser ligger: Danmarkshistorien, den nordiske mytologi, Oldtidens Grækenland, nygræske lærebøger, Verdenshistorien, Berlin, katte, havebrug...

Kigger man på de skønlitterære af slagsen er min forkærlighed for gys og gru ikke til at skjule; Stephen King og Dean Koontz fylder mest, derudover en del bøger om vampyrer og ikke mindst historier i fantasy-genren.

Det er nemt nok at få bøgerne til at "stå pænt" - problemet med at få mine bogreoler til at se opryddede ud, er alle mine fotoalbums og mapper! Det allernemmeste ville selvfølgelig være at gemme alle fotoalbums væk i et skab, men så meget skabsplads har jeg ikke, derfor må jeg finde på noget andet.

Har længe overvejet at kassere størsteparten - og kun beholde et par albums - men det er heller ikke nemt - det er jo en beskrivelse af mit liv.

Det er højst sandsynligt, det er uinteressant for de fleste, men altså ikke for mig.

Et eller andet skal der dog ske - så tror jeg vil forsøge at sortere voldsomt i alle de fotos og kun beholde "vigtige" billeder.

Det kommer vist til at tage hele weekenden....!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar