tirsdag den 4. januar 2005

Gratis underholdning det meste af natten

Kunne - selvfølgelig - ikke sove i nat. Faldt først i søvn ved 4 tiden *gab*. Jeg lå faktisk rigtig godt, men sove kunne jeg altså ikke. Lå på ryggen med højre arm omkring Capriccio under dynen, kun hans hoved stak frem, hvilende på min skulder. Speedy havde mast sig ned, så han lå med hovedet opad mit højre knæ og bagpoterne opad venstre - ovenpå dynen.

Sove - det kunne begge katte til gengæld! Det bemærkede jeg især, når de sov REM-søvnen: Med jævne mellemrum gav det 3-4 ryk i kattekroppen. Dernæst pause - små lette ryk i forpoterne - pause - let virren med ørerne - pause - "spastiske" bevægelser af forpoter, mund, øjne, der forplantede sig til resten af kroppen, så hele katten vibrerede - pause - forfra igen - denne gang blev de "spastiske" bevægelser ledsaget af en højlydt smasken osv. osv. indtil de atter faldt i den dybere/lettere søvn - Den uden bevægelser.

Ret underholdende at se og mærke, men samtidig dybt frustrerende, når man nu ikke selv kunne sove :o)

Overvejede flere gange at tage dynen med ind på sofaen, smække en kedelig film på, og så forhåbentlig falde i søvn, men kunne ikke nænne at flytte på kattene, så blev liggende.

Da vækkeuret ringede 7.30 føltes det, som om jeg lige var faldet i søvn. Nå, men kom, trods alt, op til tiden - vækkeuret stod nemlig langt fra sengen - så var nødt til at stå op - og tvinge mig selv til at blive oppe!

Nu har jeg så fået pakket og kan vist lige nå at læse et par blogs, inden jeg bevæger mig ud i noget, der ligner et stormvejr.

Hav en god dag :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar