søndag den 23. januar 2005

Ikke mere om naturens kræfter i dag!

Nu har jeg knoklet løs siden kl. 9 i morges. Så, nu kan jeg med god samvittighed slappe af resten af dagen :o)

 Trænger også til at sidde et andet sted end på min kontorstol. Er lettere smadret i ryggen og skuldrene - det gjorde jo heller ikke ligefrem arbejdet nemmere, at Capriccio insisterede* på at bruge mit venstre håndled som hovedpude under hele arbejdsprocessen :o) * = Hvis jeg satte ham ned på gulvet, hoppede han konsekvent op igen!

Hvad har jeg så knoklet med? Efter vinterferien skal min klasse arbejde med "Naturens Kræfter" i deres tematimer.

Det kræver selvfølgelig en del forberedelse fra lærerens side. Derfor er jeg også nødt til at gå i gang allerede nu, men det generer mig nu ikke specielt meget, da jeg synes, det er sjovt at lave den slags materiale - det er bare pokkers tidskrævende.

 Eleverne har allerede valgt sig ind på de emner, de vil arbejde med, nemlig: "Jordskælv", "Vulkaner", "Tsunami","Tornadoer og Orkaner" samt "Laviner".

 Der var ingen, der valgte "Tørke" eller "Oversvømmelse" (= lidt mindre arbejde til mig :o)))

 Hver gruppe får et lille kompendium med et par - forhåbentlig inspirerende - tekster, arbejdsspørgsmål og links til flere informationer.

 Hvert kompendium har selvfølgelig sin egen forside (Se illustrationen. De hvide striber skyldes jeg har foretaget "capture" direkte i Publisher)

 Hvad angår tekster, er jeg færdig med at sakse tekster til "Jordskælv", "Tornadoer og Orkaner" og "Laviner".

 Links-siden er også klar. Så mangler "bare" arbejdsspørgsmålene til alle fem emner og tekster til de sidste to; "Vulkaner" og "Tsunami". Så - tror godt jeg kan tillade mig at sige, at jeg i dag har nået lidt over halvdelen af arbejdet - dejligt :o)

  Hvad har du lavet i dag?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar