mandag den 24. januar 2005

Laaaaaaaang dag er endelig forbi!

Tog afsted allerede 6.50 i morges og kom først ind ad døren 23.10. Godt det ikke er alle arbejdsdage der er så lange! Det er forøvrigt både første og sidste gang, jeg tager ind til København en hverdagsaften for at se en film - når jeg skal med DSB hjem!

 Filmen var færdig lidt i 21 - men da jeg nåede over på Hovedbanegården var mit tog - selvfølgelig - lige kørt og jeg fik fornøjelsen af at vente 1 time på det næste! Ankommet på stationen havde jeg så 10 minutters gang op for at hente knallerten.

Grundet det kolde vejr skulle den selvfølgelig protestere over at blive startet; den elektriske starter gik død - og jeg ville bare hjem - Hurra for kickstarter og karburatorsprit! Aftenen startede ellers så hyggeligt:

Efter et 3 timers møde *gab* spadserede jeg op til en kollega, hvor vi fik aftensmad, før vi kørte ind til Planetariet for at se filmen "Forces of Nature" - meget apropos det naturfaglige projekt jeg er i gang med at forberede.

 Det var første gang jeg var i Planetariet overhovedet - hold da op for en billedoplevelse, var lige før jeg blev køresyg *G* Men en rigtig god oplevelse at komme så tæt på vulkaner, jordskælv og tornadoer. Især var jeg vældig imponeret over vulkan-delen.

 Nå, nu vil jeg læse lidt blogs og så på hovedet i seng.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar